1 op 1 opstelling

Bij een 1 op 1 familieopstelling onderzoeken we samen wat de onderliggende grondslag is van jouw patronen en dynamieken.
Inzichtelijk wordt wat er op onbewust niveau afspeelt. Soms weet je wat er speelt, maar niet altijd is dit voor jou bekend. 

Een familieopstelling kan confronterend zijn en krachtig tegelijkertijd. Het geeft een weergave van jouw innerlijk beeld en wat er zich afspeelt. Vervolgens bekijken we of een helende beweging mogelijk is in de opstelling, zodat jij meer ruimte kunt innemen en vrijheid kunt ervaren. 

Hoe verloopt een 1 op 1 opstelling?

Voorafgaand aan de opstelling bepalen wij samen wat jouw vraagstuk is. Ik begeleid jou gedurende de opstelling. We gebruiken vloerankers om de benodigde personen, thema’s of emoties op te stellen. 
Ik vraag jou om deze een plek te geven in de ruimte en voor jezelf een plek te kiezen.

Tijdens de opstelling geef ik terug wat mijn waarnemingen zijn op de verschillende posities die ik representeer.
Ik vraag jou naar wat je ervaart ten opzichte van mij. 

We onderzoeken of een beweging mogelijk is in de opstelling. Door de beweging te maken die mogelijk is en eventueel ook zinnen uit te spreken, zorgt dit voor een beweging op onbewust niveau.
Je kunt je hierdoor lichter en vrijer voelen.

Ongeveer 1 week na de opstelling vindt een telefonisch nagesprek plaats, zodat jij jouw ervaringen kunt delen en eventueel nog vragen kunt stellen.

Wanneer een 1 op 1 opstelling?

Een opstelling kan ruimte geven in een vraagstuk, waar je misschien al langer in vast loopt. Of dit is een patroon die elke keer in jouw leven terug komt.

De 1 op 1 familieopstelling kan veiliger aanvoelen om jouw vraagstuk te delen. Bij een groepsopstelling ben je met onbekende mensen. Tijdens een 1 op 1 opstelling ben je samen met mij. 

Ik wissel van positie, waarbij je bij een groepsopstelling de dynamiek tussen de personen kunt blijven waarnemen. 
Liever een groepsopstelling of tafelopstelling, ook dat bied ik aan. 

 

Praktische informatie

De 1 op 1 opstelling vindt live plaats.
Je kunt telefonisch een afspraak inplannen.

Duur: circa 75 minuten
Kosten: € 107,-
Locatie: Remind your life Nieuwerkerk aan den IJssel. 
Liever een andere locatie? Dat is bespreekbaar. 

Prijs is inclusief voorgesprek en begeleidingsgesprek nadien. 

 

Al heel lang had ik het gevoel dat er “iets” speelde in mijn familie maar waar ik zelf de vinger niet op kon leggen. Bij Miranda heb ik een Familieopstelling laten doen en daar werd inzichtelijk waar dit gevoel vandaan kwam en kon ik het plaatsen. Langzaam vallen de puzzelstukjes op zijn plek.
Miranda is een lieve, kalme en rustige vrouw waar je in alle veiligheid en vertrouwen met je vraag en verhaal terecht kan.

Ik heb het als bijzonder en verhelderend ervaren. Met dit inzicht kan ik verder in de zoektocht naar de dynamiek van mijn familiesysteem.

Linda

Mijn eerste familieopstelling was een 1-op-1 opstelling met Miranda. Vooraf hadden we een telefonische voorbereidingsgesprek om mijn vraag wat scherper te krijgen.

Mooi was om te zien hoe tijdens de opstelling het familiesysteem voor zich sprak en zelf aangaf naar welke familielijn ik mocht kijken. Ik vond het een magische ervaring en het riep daarna bij mij ook weer vervolgvragen op.
Zoals Miranda ook zegt “ je pelt elke keer een schil van de ui af”.

Het nagesprek heb ik ook als positief ervaren. Miranda is heel betrokken en je voelt je bij haar veilig om alles te mogen ervaren.
Mijn tweede sessie is al geboekt en ik kijk ernaar uit!

E.S.

De 1 op 1 familieopstelling die ik bij Miranda heb gedaan, hebben me veel inzichten gegeven over mijn patroon waar ik in zit.

Het was confronterend en mooi en ik weet zeker dat ik hiermee verder kan.

Miranda is erg lief en rustig wat je een fijn en vertrouwd gevoel geeft! Zeker aan te raden om hier eens een opstelling te doen.

Roxy van Grondelle