Familieopstelling 1 op 1 

Opstelling

Bij een 1 op 1 opstelling onderzoeken we samen wat de onderliggende grondslag is van jouw patronen.
Er wordt inzichtelijk wat er op onbewust niveau afspeelt. 
Tijdens een familieopstelling stellen wij jouw familiesysteem op. Het is ook mogelijk om andere systemen op te stellen, zoals jouw lichaam, bedrijf, werksituatie of verlangens. 
Een opstelling kan confronterend zijn en krachtig tegelijkertijd. Een weergave van jouw innerlijk beeld. Vervolgens bekijken we of een helende beweging mogelijk is in de opstelling, zodat jij meer ruimte kunt innemen en vrijheid kunt ervaren.

Hoe verloopt een 1 op 1 opstelling?

Voorafgaand aan de opstelling bespreken wij wat jouw vraag(stuk) of thema is. Iets waar jij op dit moment tegenaan loopt. 

Ik begeleid jou gedurende de opstelling. We gebruiken vloerankers om de benodigde personen, thema’s of emoties op te stellen.
Ik vraag jou om deze een plek te geven in de ruimte en voor jezelf een plek te kiezen.

Tijdens de opstelling geef ik terug wat mijn waarnemingen zijn op de verschillende posities die ik representeer.
Ik vraag jou naar wat je ervaart ten opzichte van de ander.

We onderzoeken of een beweging mogelijk is in de opstelling. Door de beweging te maken die mogelijk is en eventueel ook zinnen uit te spreken, zorgt dit voor een beweging op onbewust niveau.
Je kunt je hierdoor lichter en vrijer voelen.

Na de opstelling is het mogelijk om een reiki stoelbehandeling te ontvangen. Deze reiki behandeling is ontspannend. Hierdoor schakel je makkelijker terug naar jouw energie en geeft het de mogelijkheid om hetgeen vanuit de opstelling te laten landen.

Ongeveer 1 tot 2 weken na de opstelling kun je een telefonisch nagesprek inplannen, zodat jij jouw ervaringen kunt delen en eventueel nog vragen kunt stellen.

Wanneer kies je voor een 1 op 1 opstelling?

De keuze voor een 1 op 1 sessie of groepsopstelling is aan jou.
Het één is niet beter als het ander. De afweging is persoonlijk.

Een 1 op 1 sessie kan veiliger aanvoelen om jouw vraagstuk te delen. Bij een groepsopstelling ben je met onbekende mensen. Tijdens een 1 op 1 opstelling ben je samen met mij.

In een groepsopstelling representeren andere (vaak onbekende) mensen in jouw opstelling. De dynamiek blijft dan zichtbaar in de opstelling, omdat deze mensen in positie blijven.

In een 1 op 1 opstelling wissel ik steeds van positie. De dynamiek blijft niet zichtbaar. Ik ga elke verandering na bij de posities in de opstelling.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de opstelling hebben wij een telefonisch voorgesprek.
Tijdens dit gesprek stemmen we af wanneer de afspraak plaats kan vinden.

Een 1 op 1 (familie)opstelling vindt op locatie plaats.

Duur: circa 2 uur
Kosten: € 185,-  inclusief voor en nagesprek. 

Locatie: Hoogvliet-Rotterdam

 

Al heel lang had ik het gevoel dat er “iets” speelde in mijn familie maar waar ik zelf de vinger niet op kon leggen. Bij Miranda heb ik een Familieopstelling laten doen en daar werd inzichtelijk waar dit gevoel vandaan kwam en kon ik het plaatsen. Langzaam vallen de puzzelstukjes op zijn plek.
Miranda is een lieve, kalme en rustige vrouw waar je in alle veiligheid en vertrouwen met je vraag en verhaal terecht kan.

Ik heb het als bijzonder en verhelderend ervaren. Met dit inzicht kan ik verder in de zoektocht naar de dynamiek van mijn familiesysteem.

Linda

Ik ben heel blij met de familieopstellingen die ik tot nu toe bij Miranda heb gehad.

In een opstelling kwam naar voren dat ik een lot dat ik uit liefde aan het dragen was. Deze was niet van mij en heb ik mogen terug geven aan mijn moeder. Het helende proces dat daarna langzaam op gang kwam is nog steeds gaande.

Tijdens een volgende opstelling kwam plots mijn vader aan bod. Uit liefde heb ik de afgelopen jaren mijn vader willen volgen, waardoor ik niet voluit meer kon leven. Ook dit lot/deze lasten heb ik terug mogen geven en direct was er een positieve “energy shift” merkbaar.

Miranda is zeer empatisch en ook professioneel. Ze heeft een hele fijne energie, ze begeleidt de sessies rustig en zorgt voor een veilige sfeer. Wat er gebeurt tijdens, maar vooral na de sessies is moeilijk uit te leggen. Je moet het ervaren om te kunnen begrijpen dat het wonderbaarlijk, bijna magisch, is.

De opstellingen waren zeer waardevol en hebben mij in ieder geval veel inzichten en bewustwording gebracht. Mijn leven is nu merkbaar een stuk lichter geworden.

Quinty

Mijn eerste familieopstelling was een 1-op-1 opstelling met Miranda. Vooraf hadden we een telefonische voorbereidingsgesprek om mijn vraag wat scherper te krijgen.

Mooi was om te zien hoe tijdens de opstelling het familiesysteem voor zich sprak en zelf aangaf naar welke familielijn ik mocht kijken. Ik vond het een magische ervaring en het riep daarna bij mij ook weer vervolgvragen op.
Zoals Miranda ook zegt “ je pelt elke keer een schil van de ui af”.

Het nagesprek heb ik ook als positief ervaren. Miranda is heel betrokken en je voelt je bij haar veilig om alles te mogen ervaren.
Mijn tweede sessie is al geboekt en ik kijk ernaar uit!

E.S.

Bij Miranda heb ik een opstelling gedaan. Mijn ervaring met haar is heel erg prettig. Ze neemt de tijd en zorgt dat je je op je gemak voelt door eerst goed te ‘landen’.

Ze geeft mooie inzichten mee en voelt heel goed aan waar de gevoeligheden liggen.
Ik vond het een waardevolle ontmoeting met Miranda waar ik echt wat aan gehad heb.

Maarten

Tijdens de opstelling gaf Miranda mij een veilig gevoel. Ik vond het erg spannend van tevoren. Er kwamen dingen naar voren die ik totaal niet had verwacht. Hierbij nam Miranda steeds een ander rol aan in de opstelling wat ze op een fijne manier deed.

Anouk