Reiki healing

Wat is reiki?

Reiki is een energetische healing die jouw zelfhelend vermogen stimuleert.
Via handoplegging kan de universele energie doorgegeven worden. Deze energie is er altijd. Die stroomt door jou heen. Echter door stress, onzekerheid, verdriet of pijn ontstaan er blokkades. Deze emoties worden opgeslagen ofwel vastgezet in het lichaam. Hierdoor kan de energie niet meer vrijuit stromen. Deze blokkades kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten.
Je ervaart spanning, zit veel in je hoofd en bent vermoeid. Door middel van reiki kan de balans weer worden terug gebracht.
Het zorgt ervoor dat je weer in verbinding komt met de verschillende holistische niveaus van jezelf, op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Reiki brings back the light
that was always inside us.

 

Sandrine Daubord

Miranda

Wat kan een reiki healing jou opleveren?

– tijd voor jezelf en helemaal zijn met wat er is

– ontspanning in jouw lijf

– diepere slaap, waarbij je meer uitgerust bent

– een helder en rustig hoofd

– in contact komen met jouw gevoelens en emoties

– connectie voelen met jouw hart en verlangens

– beter luisteren naar wat jouw lijf jou te vertellen heeft

– kunnen aarden en in het hier en nu zijn

– verlichten van pijn en ongemak

– zelfliefde voelen

– doorbreken van blokkades en patronen

– beter voor jezelf zorgen

Wat kun jij merken tijdens de behandeling?
Je kunt allerlei sensaties ervaren. Ook op afstand is dit het geval. Je kunt dan letterlijk mijn handen op jouw lijf voelen.
Er kunnen emoties loskomen. Tintelingen. Een diepe meditatieve toestand.
Weet dat als je niets ervaart in jouw lichaam, dat ook dan de reiki zijn werk doet. Na de behandeling werkt de reiki nog door.
Geadviseerd wordt om veel water te drinken en niet direct weer tot de orde van de dag over te gaan, maar een moment voor jezelf te creƫren.

Ik heb een hele bijzondere reiki healing op afstand mogen ontvangen van Miranda. Zij voelde op een gegeven moment bewegingen, een soort gefladder, in mijn buik. Wat zij niet wist, is dat ik toen al zwanger was.

Mooie boodschappen kreeg ik ook van de kaarten die zij trok. Een mooie ervaring die mij heerlijk tot rust bracht en nieuwe inzichten gaf.

Laura

Ik heb de reiki behandeling op afstand als heel bijzonder en fijn ervaren. Het voelde letterlijk alsof ik omarmd werd door Miranda, wat een veilig gevoel gaf, hierdoor kon ik mij overgeven aan de emoties die vrijwel direct loskwamen.

De sessie was een heuse rollercoaster, maar eindigde met rust. Ik voelde mij weer meer verbonden met mijn lijf.

Danielle